На финала снощи зрителският вот избрал за победители Дара  Джими.

...
На финала снощи зрителският вот избрал за победители Дара  Джими.
Коментари Харесай

Лъсна измамата, с която Неделя и Наско спечелиха „Денсинг старс”

На финала нощес зрителският избор избрал за спечелили Дара  Джими. Само, че от продукцията не го зачетоха и оповестиха за спечелили Наско и Неделя.

В мрежата стартира да се популяризира скрийншот на зрителското гласоподаване, от който се вижда, че Дара и сътрудникът й водят по гласове. По каква причина СМС-те на феновете не са взети под внимание не излиза наяве или пък са били манипулирани след това.

Зрителите на медията желаят да получат публично пояснение за какво съгласно класацията Дара и Джими са спечелили, а от предаването оповестиха другата двойка.

Публиката подозира, че Наско Месечков е купил успеха на двойката си поради егото и болните си упоритости.Партньорът на лекар Щонова има най-голяма заслуга в операцията на вота. Който поради проспериращия бизнес на половинката си е имал средствата да закупи купата „ Крал и кралица на бала ”.

А хората пишат: ”За какво й бе нужна тая незаслужена победа на докторката?Ще й помогне ли с нещо в живота? Само ще си завоюва зрителското пренебрежение! Дара заслужаваше да победи доста повече, тя е младеж и може да бъде за образец на всички младежи! ”

Автор:Хотарена.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР